Tour te’ Tranum 2023

Lørdag den 2. september 2023 var Tranum GF arrangør af det traditionsrige cykelløb, hvor deltagerne har skaffet sig sponsorer.
I år var det 25. år i træk, at 86 årig Tage Steffensen deltog -og igen i år havde Tage følgeskab af Lars Frøstrup på den 7 km lange rute. Endnu en gang var det Tage, som indkørte flest penge. I løbet af de 25 år har Tage nu i alt indkørt ca. kr. 525.000, hvilket er vildt imponerende. ”Indtægten fra Tour te Tranum er vi i Tranum GF meget taknemmelige for”, udtaler arrangørerne.
I lørdagens løb deltog også 2 seje piger, Ella og Johanne, som cyklede 45 minutter på en 0,6 km lang strækning rundt i Tranum. ”Pigerne klarede hele 17 runder, og det var tydeligt at se på dem, at klapsalverne fra tilskuerne, hver gang de passerede målstregen, gav dem ekstra kræfter. -De ville lige høre det én gang mere”.
Endvidere havde Alexander, Christian og Emil lavet et hold, hvor de kørte på en rundstrækning på 2,3 km i en time. Drengene gav den også max gas, og de bidrog også med et flot beløb til det samlede resultat.
Yderligere havde U14-pigerne samlet et hold på 5, -Jenifer, Christine, Maria, Julie og Victoria- som ligeledes kørte på den 2,3 km strækning. Flere af pigerne har gennem flere år været trofaste deltagere i Tour te Tranum, og igen i år bidrog de med et flot beløb til det samlede resultat, som i år er på 41.000,-7
”Tour te Tranum har været afholdt i 30 år, og hvert år overraskes vi positivt over løbets bidrag til foreningens daglige drift. Vi er deltagere og sponsorer stor TAK skyldig”, udtaler arrangørerne.
Fra klubbens side skal der endnu engang lyde tak til Jens Erik Stausholm og Casper Søborg for at stå for arrangementet.