Sådan foretager du betaling

Har du et betalingskort skal du betale dit kontingent via denne hjemmeside. Har du ikke mulighed for at betale med et betalingskort bedes du kontakte foreningens kasserer.

Kontingent for alle aktiviteter skal betales inden sæsonstart/første turneringskamp.

Nyt medlem

Første gang du tilmelder dig en aktivitet i TGF skal du oprettes i vores medlemssystem. Du vælger derfor menupunktet Online betaling ->nyt medlem. Vælg det hold som du vil deltage på og følg vejledningen på skærmen.

Allerede medlem

Er du allerede medlem så vælger du menupunktet Online betaling->allerede medlem. Du tilmelder dig det hold som du vil deltage på med ved at indtaste dit mobilnr./emaildresse og den adgangskode som du tidligere har modtaget.

Medlemslogin

Under dette menupunkt kan du se og rette i dine egne egne oplysninger. Du kan også se, hvilke hold du deltager på og hvad du har betalt. Her der også mulighed for at ændre din adgangskode.

Glemt adgangskode

Har du glemt din adgangskode så klik på linket under medlemslogin. Du får herefter tilsendt en ny adgangskode via sms eller via email afhængig af dit valg. Da der er tale om systemmæssig adgangskode, som måske kan være svær at huske, så anbefaler vi at du straks ændrer koden til en ny adgangskode, som du kan huske. Det gør du under menupunktet Medlemslogin.
Bemærk er du oprettet i vores medlemssystem, som leder eller træner og dermed har adgang til systemet conventus.dk skal du klikke på glemt adgangskode.